Retem comptes

Cerca en aquest blog

dilluns, 2 de març del 2015

La Conselleria vol relegar els docents d'Humanitats a una llista de reserva a les places d'Anglès

A la mesa tècnica del proppassat 25 de febrer, sobre les titulacions d'idiomes a la convocatòria d'interins per al curs 2015-2016, els representants de la Conselleria van anunciar que donaran prioritat a filòlegs i traductors de llengües estrangeres a l'hora d'adjudicar les places d'Anglès del proper curs, i que relegaran a una llista de reserva els docents d'Humanitats habilitats per a la matèria.

La mesura és discriminatòria atès que seria l'única especialitat en que es fan dues llistes per a una mateixa funció. Aquest curs, 2014-15, l'exclusió dels docents d'Humanitats, que els cursos anteriors havien impartit Anglès sense problemes, ha provocat el caos perquè la Conselleria s'ha trobat que no hi ha prou filòlegs i traductors i ha hagut de recórrer a convocatòries extraordinàries, obertes novament als docents d'Humanitats. Això ha fet que docents que havien ocupat aquestes places i podrien haver-hi optat aquest curs, ara estiguin destinats a places pitjors.



Ens hi va acompanyar en representació de l'Assemblea en Xavier Cerdà, que va exposar els perjudicis que ha ocasionat als docents d'Humanitats amb B2 la seva exclusió a la convocatòria ordinària d'aquest curs, i la discriminació que suposarà l'existència de dues llistes.

UOB Ensenyament està en contra de la discriminació dels docents per interessos que res tenen a veure amb la qualitat de l'ensenyament, i en qualsevol cas no signarà cap acord en contra d'allò que decideixi l'Assemblea de docents.
 

Teniu un resum de la mesa tècnica AQUÍ.